U bent op de pagina:Vitaal water / Waarom

Waarom

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Gezuiverd water blijft belast

Gezond water is van levensbelang. We staan er niet iedere dag bij stil, omdat we er vanuit gaan dat het water uit de kraan fris, schoon en zuiver is en dus gezond voor mensen, planten en dieren. De werkelijkheid ligt echter genuanceerder. Het water dat via het waterleidingsnet of via eigen bron beschikbaar komt, is opgepompt uit de bodem of gewonnen uit oppervlaktewater, waarna het wordt gezuiverd. Het zuiveringsproces haalt vervuilende stoffen zo goed mogelijk uit het water. Desondanks blijft dit gezuiverde water belast, omdat de stoffen die er uit gehaald zijn de oorspronkelijke structuur van het water hebben aangetast.

Elke stof geeft namelijk een trilling af. Dat geldt voor water, maar ook voor andere stoffen. Omdat water de eigenschap bezit trillingen over te nemen, verandert de structuur van het water door de trilling van de andere stoffen die er in terechtkomen. Het water heeft daarna niet meer haar eigen oorspronkelijke trilling, maar dat van de stoffen die er in opgelost zijn (geweest). Dit tast de vitaliteit van water aan.

Omdat mensen, planten en dieren voor het grootste deel uit water bestaan, reageren ze sterk op de trillingen van het water. Doordat alleen de vervuilende stoffen bij het zuiveringsproces uit het water worden gehaald en niet de belastende trilling, zullen mensen, planten en dieren op het gezuiverde water reageren alsof het nog belast is met de vervuilende stoffen. Ze nemen de belastende trilling over. Zo worden ze zelf ook minder vitaal, wat zich vertaalt in een afname van de weerstand. Daardoor zijn mensen, planten en dieren vatbaarder voor invloeden van buitenaf zoals ziektes, allergieën, bacteriën, virussen en schimmels.

Deze negatieve cirkel kan doorbroken worden door een Aqua Aurora Vitaliser te laten plaatsen. Lees verder over de werking van de Aqua Aurora vitaliser!

Meer weten over vitaal water van Aqua Aurora? Neem gerust contact met ons op!