U bent op de pagina:Toepassingen / Plant en Dier

Plant en Dier

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Toepassingen Plant en dier

Elke plant en ieder dier heeft dagelijks water nodig. En hoe gezonder het water, hoe gezonder planten en dieren. Onze ervaring is dat overal in de agrarische sector de Aqua Aurora Vitaliser® van grote meerwaarde kan zijn. Bij groente- en fruittelers verbetert de kwaliteit van hun producten en de opbrengst vergroot. Melkveehouders zien het celgetal en de weerstand bij hun vee verbeteren. Vleeskuikens groeien sneller en hebben een sterker gestel dan gebruikelijk en paarden raken allergieën binnen enkele dagen kwijt.

Geen nieuw duur wondermiddel van de agro-industrie, maar gezonder water zorgde op hun bedrijven voor een grote ommekeer. Want naast een kwalitatief betere en grotere productie, verminderde het gebruik van kunstmest, medicijnen en gewasbeschermingsmiddelen. Het enige dat ze deden was het laten plaatsen van een Aqua Aurora Vitaliser®.  De herkomst van het water, of het nu uit het waterleidingnet of uit eigen bron afkomstig is, speelt geen rol. Een Aqua Aurora Vitaliser® maakt namelijk al het water gezonder. 

Wilt u meer weten over de voordelen van vitaal water in de agrarische sector? Lees dan verder bij voordelen-plant-dier. Bent u benieuwd naar de ervaringen van agrariërs met de Aqua Aurora Vitaliser®? Kijk dan eens bij ervaringen.

Naast het gebruik van vitaal water kunt u bij ons ook terecht voor andere ecologische producten, zoals b.v. schelpkalk en kleimineralen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. .