U bent op de pagina:Ervaringen / Thuis en op Reis

Thuis en op Reis

  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Het water smaakt niet alleen veel lekkerder, het voelt ook veel zachter aan.
Mensen die niet weten dat je een vitaliser hebt maken opmerkingen als: "dit water smaakt beter
dan bij ons thuis." Kennissen die het wel weten, zeggen: "geef maar gewoon water", dat is zeker zo goed als gekochte flessen water, b.v. spa blauw.

 * dhr.en mevr. Aarts - Steenbergen

De vitaliser haalt bijvoorbeeld de nare chemische smaak, afkomstig van een flexibele rubberen waterkoppelingsslang van mijn wastafel, weg. Als het water er een nacht in staat smaakt het echt buitengewoon smerig. Als je dit water door de vitaliser haalt, is deze vieze smaak verdwenen.

De eerste 2 weken nadat ik de vitaliser gebruikte was mijn spijsvertering enigszins ontregeld, wat duidt op een vorm van ontgifting.
De energieplaat / orgonstraler richt ik op mijn longen als ik daar last van heb. Ik weet dat ik minder moet roken. Longemfyseem zit in mijn familie. Als ik dus goed last heb van mijn longen, dan houd ik de orgonstraler 25 centimeter voor mijn borstkast. Dit geeft zeer veel verlichting en na herhaling is mijn last weg. Ben er erg blij mee!

In 2008 heb ik zwamsporen van de uiterst giftige huiszwam ingeademd tijdens een inspectie van de kruipruimte. 's Nachts werd ik wakker omdat mijn longen gevoelsmatig in de brand stonden. Ik herinnerde mij de volgende remedie: ik heb 5 kleine vitalisers op mijn borstkast gericht en na 10 minuten was het brandende gevoel bijna helemaal weg. Ik voelde gewoon de reactie met elkaar. De volgende dag heb ik het nog 1x herhaald (10 minuten) en toen was het helemaal weg.

* G.D.Bijker
 
 

Mijn vrouw heeft al 20 jaar fibromyalgie. Zwaar lichamelijk werk was voor haar ondoenlijk. Sinds een jaar hebben wij de minivitaliser. Mijn vrouw werkt als verzorgende in een verpleeghuis, wat erg zwaar werk is. Sinds het gebruik van de minivitaliser heeft zij veel meer energie, heeft veel minder lichamelijke klachten waardoor zij zich een stuk vrolijker en uitgeruster voelt. Als we ooit genoeg geld hebben willen we graag een vitaliser kopen die we op onze "huis" waterleiding kunnen aansluiten.

Tom Borsboom - Mijdrecht

Naar aanleiding van klachten van mij in het verleden ben ik in contact gekomen met Aqua Aurora. De klachten die ik had waren vooral gevoeligheid van de huid, die zich liet aanzien als huidexceem. Na elke douchebeurt moest ik mij insmeren met een huidcrème en door de huisarts werd mij vaak een hormoonzalf voorgeschreven, die ik echter maar heel zelden gebruikte. Mijn huid was altijd gevoelig, vooral bij een vorstperiode. In de winter is het buiten vaak schraal en koud en binnen warm en er is een droge lucht door de c.v. Hierdoor kreeg ik dan rode vlekken en een schilferige huid, wat gepaard ging met veel jeuk. Begin oktober 2003 hebben we een Aqua Aurora Vitaliser laten plaatsen, wat tot gevolg had dat enkele gezinsleden wat moe werden, maar na ongeveer 10 dagen waren deze klachten verdwenen. De verklaring voor deze klachten was dat wij eerst moesten wennen aan het gevitaliseerde water. De afvalstoffen die in het lichaam zitten verlaten het lichaam door het drinken van (veel) gevitaliseerd water. Maar het belangrijkste is dat de gevoeligheid en klachten van de huid snel minder werden. Af en toe gebruik ik nog een huidcrème na een douche, maar in veel mindere mate dan voorheen. Mijn huid is ook veel gladder en soepeler. Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat door de plaatsing van de vitaliser de op verschillende plaatsen door het huis lopende aardstralen zijn verdwenen. Dit geeft een fijn gevoel voor de toekomst ten aanzien van de gezondheid van ons gezin. Dit alles geeft wel aan dat door de aanwezigheid van de vitaliser veel ten gunste is veranderd bij ons gezin. Ik zal dan ook zeker andere mensen de aanschaf van een Aqua Aurora Vitaliser aanraden.

* Jolien Prijs - Twello

Vele jaren heb ik met een koolstoffilter onder de kombuiskraan en met toevoeging van colloïdaal zilver bij elke watertankbeurt redelijk goed drinkwater gehad om mee te koken en koffie te zetten aan boord. Wel heb ik elk jaar mijn watertank in de winter droog gezet en schoongemaakt, waarbij de slangen helaas niet bereikbaar zijn. Thee zetten ging nog zonder al te veel bijsmaak, afhankelijk van de leeftijd van het water in de tank. Nu heb ik al jaren een vitaliser van Aqua Aurora achter mijn watermeter in huis, tot grote tevredenheid. Nu ben ik erg nuchter en sceptisch en geloof dingen pas na eigen ervaring. Dus heb deze waterspecialisten gevraagd of ze ook een vitaliser voor aan boord hebben. Ik heb een exemplaar ontvangen en dat in de vulslang van de watertank gemonteerd. Hierna heb ik overal water getankt zonder nog colloïdaal zilver toe te voegen. Door omstandigheden heb ik afgelopen seizoen de boot twee en een halve maand niet gebruikt en tot mijn grote verbazing was het water uit de tank nog fris te drinken zonder bijsmaak. Voor mij is het bewijs geleverd dat dit wonderlijke ding werkt. Ik heb dit gemeld bij Aqua Aurora en kreeg te horen dat ze nu een vitaliser hebben die niet ingebouwd hoeft te worden maar die je gewoon op de vulslang klikt met een gardena koppeling o.d. om de tank te vullen. Je kunt er thuis dus ook de tuin mee sproeien, wie weet wat dat voor bloeiende resultaten oplevert, ik hoor het graag.

* Renz Peijnenborgh - Vitaal water aan boord

Wij zijn nog steeds erg tevreden over de door u geleverde vitaliser. De kwaliteit van het water is prima en ook de kalkaanslag is nog steeds minder dan voorheen. Het is zelfs zo dat wij leidingwater meenemen i.p.v. bijvoorbeeld Spa blauw voor het lessen van onze dorst tijdens het tennissen en golfen.

* Familie Kok - Gendringen

Sinds wij vorig jaar een Aqua Aurora vitaliser hebben aangeschaft is er veel ten positieve veranderd. Ik had veel last van haaruitval, dit is volkomen verdwenen. Ook hebben wij het water in onze cv installatie gedaan en stoken nu gemiddeld 2 graden lager dan andere jaren. Ook komen er steeds meer kennissen water bij ons halen om zich te laten overtuigen, na +/- 3 maanden schaffen ze er dan zelf één aan.

* H.W. de Vries

Ik kreeg vorig jaar veel last van rosatia, een huidaandoening. Het bleek dat deze veroorzaakt werd door een elektro-overgevoeligheid. We hebben ons huis aangepast en laten ontstoren en ook een Aqua Aurora vitaliser voor het water aangebracht. De huidklachten zijn nog maar een fractie van wat het is geweest. De oorzaak voor de overgevoeligheid blijft, maar het is zo veel hanteerbaarder geworden. Ik heb ook veel meer energie. Het water is trouwens heerlijk zacht!

*Marieke Hoeve

Ik heb een aantal bijzondere ervaringen gehad met de Aqua Aurora vitaliser, die ik graag met u wil delen. Direct na installatie van de Aqua Aurora vitaliser, na het openen van de kraan, liep ik ernaartoe. Mijn linker handchakra ging open. Ik voelde het en kreeg te horen dat het de hartchakra is. Ik voelde ook direct een andere energie in huis. Een warmte en een rust. Ik ben nooit meer ziek, geen keelpijn, geen griep. Mijn ene kat is heel vrolijk geworden. M'n andere kat heeft nog meer last van z'n hormonen gekregen, m.n. in het voorjaar. Gasten proefden duidelijk verschil in kwaliteit van water. Het is zachter. Ze bleven maar water drinken op eerste kerstdag.

* Janny Molenhuis - Groningen
 

Onze belangrijkste ervaring is toch wel het feit dat wij ons na plaatsing van de vitaliser fitter voelen en meer energie en weerstand hebben. Bovendien ook wat kilo's afgevallen maar of dat door de vitaliser komt vind ik moeilijk te beoordelen. Opmerkelijk is ook het feit dat mijn 2 paarden met zomereczeem minder jeuk hebben en dus minder gingen schuren aan staart en manen

* Anne Christi en Rolf - Gorssel

Mijn zoon heeft mij zijn 2 vissen gegeven op 28 december 2008. Omdat zijn nieuwe kat wel erg veel belangstelling toonde voor de vissen, heeft hij ze aan mij cadeau gedaan. Deze vissen zitten in een behoorlijk grote kom, maar het is geen aquarium dat zichzelf schoonhoudt.
Ik heb op mijn watersysteem een waterfilter en gebruik in de keuken de kleine vitalizer van jullie. Hier is ook de vissenkom mee gevuld.
Ik heb het groen in de vissenkom al en keer vervangen en er regelmatig water en voer ingegooid, zelfs een keer een zak levend voer, maar heb tot nu toe de vissenkom nog niet verschoond!!!
Het is vandaag 11-2-2009, dus al een aantal weken verder en het ziet er niet naar uit, dat dit binnenkort nodig is. Op het water drijven veel bellen.
Jullie mogen van mij het water komen testen, hoor. Ik ben zelf ook wel benieuwd wat de kwaliteit ervan is. Ik heb vaker vissen gehad, maar toch altijd een keer per week of 1,5 week de kom verschoond.
Uniek is dit!!

* Anneke van Opstal - Loon op Zand

Ik drink al jaren bijna uitsluitend - rechtstreeks vanuit een thee-plantage in Kyoto, Japan geïmporteerde - groene thee. Bij het zetten van deze hoge kwaliteit Sencha, is goede kwaliteit van het gebruikte water van vitaal belang! Sinds de Aqua Aurora OB Vitaliser in mijn watersysteem is ingebouwd, is de smaak van de thee enorm veel beter en verfijnder geworden.
Gezien het feit dat je deze thee tot 3 maal toe op kunt schenken, is het voor mij ook belangrijk dat een gebruikte hoeveelheid zo lang mogelijk bewaard kan worden. Zonder Vitaliser kon ik de thee na een uur of 3/4  weggooien, tegenwoordig zet ik zelfs na 8 uur een 3e pot die nog prima te drinken is!
Zowel onder de douche, als bij 't handen wassen met  - en drinken van - gevitaliseerd water, voel en proef je een groot verschil met "gewoon" kraanwater. Het is duidelijk zachter.
Bloemen die in "vita-water" staan gaan meer dan een week langer mee....
Voor mij is de Vitaliser een van de mooiste investeringen die ik ooit heb gedaan!

* Hajo Landheer - Hoofddorp

 

Wij hebben de jacuzzi met dit water gevuld. Wij gebruiken nu geen chloor tabletten of wat voor toevoeging ook. De kwaliteit van het water blijft goed. Wij verbazen ons er ook over; maar het is echt waar!!!!
Wij hebben de jacuzzi nu al een half jaar niet verschoond en het water is nog steeds goed.
Verder drinken wij zeer veel water en het water is veel lekkerder en veel langer houdbaar.

* fam. van Galesloot - Drunen

WATERVITALISATOR, januari 2012
Graag wil ik mijn fantastische ervaring met de watervitalisator delen. Ik heb een paar jaar last gehad van allergische reacties op straling. Dit gebeurde vrnl. al na 5 minuten werken met de PC of bij TV kijken. Maar ook zomaar spontaan, zelfs als ik in bed lag. Door een uur buiten te lopen verdwenen de klachten. Op de Biovakbeurs in Zwolle vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met vitaal water. Ik heb toen een minivitaliser gekocht en later dat jaar een Aqua Aurora OB vitaliser. Op mijn werk heb ik geen enkele last van mijn PC.
Vanaf de dag in september 2011 dat de watervitalisator is geplaatst heb ik geen enkele keer meer problemen gehad met kriebelingen en pijn op mijn borst!!!!   Je kunt je voorstellen dat ik zeer dankbaar ben dat de watervitalisator deze power heeft. De watervitalisator zorgt ook nog eens  voor heel goed water met geen enkele kalkaanslag en dus ook voor een zuivere leefomgeving !!!

Jeroen Kramer   Nieuwegein