U bent op de pagina:Ervaringen / Therapeuten

Therapeuten

  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Mijn naam is Janny Jonkers, energie therapeut, en de drijvende kracht achter Flowing Energy, praktijk voor prana-healing. Prana therapie is een van de oudste en meest wijd verbreide methode's om zowel fysieke als psychische ziekten te behandelen. Prana is kosmische energie. Tijdens een behandeling wordt deze energie gekanaliseerd door de healer. Zo wordt je persoonlijke genezende kracht geactiveerd. Door samenwerking met Aqua Aurora BV ben ik achter de unieke effecten gekomen van Prana therapie in combinatie met het drinken van vitaal water. Sinds een jaar bied ik mijn klanten dan ook vitaal water aan. In mijn praktijk blijkt dat door het gebruik van vitaal water het healingsproces aanzienlijk wordt versneld.
 
De werking van prana en vitaal water geeft een versnelling en verdieping van de behandeling waardoor de klanten zelf verbaasd staan over het gemak waarmee hun leven een andere wending krijgt. Je persoonlijke water zak, 70% van je lichaam, wordt dagelijks schoon gehouden waardoor je minder vatbaar bent voor invloeden van buiten af. Speciaal voor de website heb ik mijn persoonlijke ervaringen en die van mijn klanten op een rijtje gezet:

Na de installatie van vitaal water bij mij thuis is mijn slaapritme veranderd. Ik voel me meer ontspannen. Vitaal water is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Je hoeft er geen extra moeite voor te doen. Alleen drinken en het gebeurt gewoon! Voor mijn kinderen is vitaal water heel gewoon en natuurlijk waardoor ze makkelijker functioneren. Kinderen zijn heel intuitief en wijzen ouders de weg: "Mama, waarom doet iedereen dit niet?", "Hier wil ik een spreekbeurt over doen." "Mama, ik breng mijn zieke vriendje een fles water." "Mama, je hebt water nodig."

En zeker niet onbelangrijk: Vitaal water is gewoon lekker. Dit is ook de opmerking van meerdere klanten: "Wat heb jij een lekkere koffie!" Ik geef nu iedereen een flesje vitaal water mee met een persoonlijke afstemming op de klant. Dit geeft nog meer mogelijkheden en versnelling en het kost mij geen extra tijd. Het gebeurt tijdens de prana. Maar wat gebeurt er dan zoals bij mijn klanten?

- Mensen ontgiften sneller, men laat in een kort tijdsbestek los wat er niet in het lichaam thuis hoort.
- Slaapritme wordt anders.
- Dromen veranderen.
- Levens inzichten worden helder.
- Mensen kunnen oude patronen makkelijker los laten.
- Mensen komen stappen dichter bij hun ware zijn.
- Mensen zijn meer met de toekomst dan met het verleden bezig.
- Veranderingen op werk of persoonlijk vlak worden ingezet en uitgevoerd.
- Mensen genieten meer in het nu.
- Op termijn kiezen klanten ervoor om meer behandelingen te nemen en elk seizoen langs te komen.
- Inzichten blijven op lange termijn gehandhaafd.