U bent op de pagina:Ervaringen / Beauty en Wellness

Beauty en Wellness

  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Speciaal water voor huid en haar zorgt niet alleen voor het welzijn van onze klanten, maar ook voor ons eigen welzijn. Als eerste kapsalon in Nederland hebben wij in onze kapsalon "Neferoe" in Leeuwarden een "Aqua Aurora Vitaliser" laten installeren. Sindsdien is het water uitzonderlijk zacht voor het haar en zorgt het voor een mooiere glans doordat de haarschubben dicht blijven. Hierdoor is het gebruik van shampoo en conditioner aanzienlijk verminderd. Omdat het water ook zacht is voor de huid en dus onze handen zijn er minder huidproblemen. Nog een bijkomend voordeel is het gegeven dat er geen kalkaanslag meer achterblijft in de apparatuur.

*Marleen Eriks van kapsalon Neferoe - Leeuwarden

In januari 2005 zijn wij in contact gekomen met Aqua-Aurora. Deze firma heeft ons verteld over het gebruik van vitaal water in onze kap- en beauty salon en wat de voordelen hiervan voor ons zouden kunnen zijn. Wij hebben toen intern overleg gepleegd en besloten om deel te nemen aan de proef om zodoende te ervaren of de voordelen die ons waren verteld ook daadwerkelijk tot uiting zouden komen. Eind januari was het dan zo ver, de Aqua Aurora Vitaliser werd geplaatst. De ervaringen die vanaf dat moment in ons bedrijf kenbaar en merkbaar werden hebben wij samengevat.

1. het water is significant zachter geworden
2. sporen van kalk aanslag op de apparatuur zijn grotendeels verdwenen
3. personeel drinkt nu graag water, met als gevolg verbetering van de huid
4. het water is uitzonderlijk zacht voor het haar en brengt glans terug
5. tijdens behandeling minder product nodig
6. klachten als kappersexceem zijn sterk afgenomen
7. klanten ervaren positieve bijwerkingen, zoals oa. verbetering hoofdhuid
8. bij een klein aantal klanten werd het haar te zacht
9. klanten zowel als personeel vragen om informatie betreffende de vitaliser.

Het project is inmiddels afgerond en de conclusie is dat wij de Aqua Aurora Vitaliser niet meer willen missen. Wij spreken dan ook tijdens onze wekelijkse trainingen over het gebruik van vitaal water en wat onze ervaringen hiermee zijn. Het merendeel van onze cursisten vraagt na afloop ook om documentatie. Voor ons staan twee zaken heel centraal, nl. de gezondheid van ons personeel en het leveren van een goed product. Want: een tevreden klant komt weer terug.

Voor informatie of ervaring omtrent het gebruik van vitaal water in de kappersbranche kunt u bellen met Patricia Timmermans: 0570 - 615525

*The Ad Peters Haircompany