U bent op de pagina:Aqua Aurora

Aqua Aurora

strict warning: Declaration of views_rotator_style_plugin::options() should be compatible with views_object::options() in /var/www/vhosts/aqua-aurora.nl/httpdocs/sites/all/modules/views_rotator/views_rotator_style_plugin.inc on line 56.

Aqua Aurora: van schelpkalk tot vitaal water

Jarenlang was Altena Hattemhet enige bedrijf in Europa dat het bijzondere product genaamd schelpkalk beschikbaar had. Medio 2003 ontdekte Altena Hattem dat schelpkalk, naast een natuurlijk bouwproduct, ook een zeer belangrijk natuurgeneeskundig product is. Het spectrum van sporenelementen in schelpkalk bleek zeer goed opneembaar te zijn in ons lichaam. Bij de beoordeling van projecten waar trillingen werden toegevoegd aan water, zagen we dat er onwaarschijnlijke resultaten werden geboekt. Het toevoegen van de trillingsfrequentie van schelpkalk aan water bleek een zeer gunstig effect te hebben op allerlei organismen.


Na een eerste reactie van ongeloof, maakten deze projecten al snel zeer veel indruk op Henk Pannekoek, voormalig eigenaar van de Altena Groep. Als toeleverancier van schelpkalkproducten, maar ook van diverse andere natuurlijke, duurzame producten, zijn de activiteiten op het gebied van watervitalisatie geïntensiveerd. Zo is Aqua Aurora in het leven geroepen, om de bijzondere mogelijkheden van watervitalisatie aan mensen kenbaar te maken. Het belangrijkste onderdeel binnen de activiteiten van Aqua Aurora is natuurlijk de Aqua Aurora Massa Schelpkalk Vitaliser. Vóór deze generatie vitalisers bestonden er al verschillende soorten vitalisers die aangeboden werden en nog steeds aangeboden worden door verschillende partijen. De toevoeging van schelpkalk heeft de prestaties van de Aqua Aurora Vitaliser® ten opzichte van haar voorgangers echter aanzienlijk verbeterd.